Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Thursday, September 1, 2016

Assalamualaikum..

Ya Allah lamanya xbuka..terlupa password sampai xpeduli dah kt sini.. Kita buat tayangan umum saja la

Monday, September 26, 2011

BabySirhan 'N' MamaSue Corner: Nursing Pillow Made By Me

BabySirhan 'N' MamaSue Corner: Nursing Pillow Made By Me: Akhirnya dpt jugak sy siapkan bantal ni..Dh lama sbenaqnya sy idam2kan bantal nih tapi sblom ni sy xtau lg, msa mula2 mengandung dlu pnh ter...

Friday, September 23, 2011

BabySirhan 'N' MamaSue Corner: Nursing Pillow Made By Me

BabySirhan 'N' MamaSue Corner: Nursing Pillow Made By Me: Akhirnya dpt jugak sy siapkan bantal ni..Dh lama sbenaqnya sy idam2kan bantal nih tapi sblom ni sy xtau lg, msa mula2 mengandung dlu pnh ter...

BabySirhan 'N' MamaSue Corner: Tutorial Baby Cloth Shoes & Kimono Baby Shoes

BabySirhan 'N' MamaSue Corner: Tutorial Baby Cloth Shoes & Kimono Baby Shoes: Kasut baby yg aq wt ni utk bakal anak yg ke2.. Tapi xtau lg muat ke x, coz xde model nk gayakan memandangkan sume anak kwn2 umo dh lbih set...

Tutorial Baby Cloth Shoes & Kimono Baby Shoes

Kasut baby yg aq wt ni utk bakal anak yg ke2.. Tapi xtau lg muat ke x, coz xde model nk gayakan memandangkan sume anak kwn2 umo dh lbih setun.. So terpaksa la tgu anak aq kuaq nt!!
Sume ni aq blaja dr tutorial kt sini So cuba2 la..

Nursing Pillow Made By Me

Akhirnya dpt jugak sy siapkan bantal ni..Dh lama sbenaqnya sy idam2kan bantal nih tapi sblom ni sy xtau lg, msa mula2 mengandung dlu pnh terpikiaq gak tp xtau plak kata dh ada kt psran maklum la kali pertama nk bergelar ibu.. So setelah bergelar ibu kpd Mohammad Sirhan Wazif Bin Mohd Shaiful Riduan bru sy tau yg bantal utk masalah skit blakang ni dh ada jual cuma sy ja yg xmik pusing sbb sibuk kt office yg semak samuntuh.. Nk d jdikkan citer sy 'TERbeli' majalah Pa&Ma dr c2 la sy dpt tau then p kt TESCO dh npk rupa sbnaqnya nursing pillow nih...ceriternyerrrr Tapi msa tu dh xterpanggil nk beli sbb dh bersalin pun skit pgang pun dh xdak.. Tp lepaih 1tun 2bulan sy di sahkan hamil anak yg no 2, rsa terpanggil nk beli plak sbb skit belakang kali ni lbih trok dr dlu.. So sy pun belek2 la dlm majalah makaiii.. mahal bkn main(almaklum la ni xkja so sumber pdptan cuma 1 ja) ehemm Sy mta la kt suami TERsyg, tau apa jwapan dia bg...??? TUNGGULA HUJUNG BULAN DEPAN BULAN NI BARANG2 SIRHAN BANYAK NAK BELI NAK PUASA SAMA(masa tuh bln awai bln 7) Maknanya abg sy kata nk bli dlm bln 8 la iaitu nk dekat raya tp bila dh dekat raya bantai tu pun xnampak la dh msuk bln 9 pun xnpk2 jadi AKHIRNYA terciptalah NURSING PILLOW buatan sdri...... Main hentam ja.. jadi2!! Xjadi SUDAH!!!!! Ni la rupanya
Ni pun cik abang sy dh sibuk suh wt kt dia 1!!!

Friday, September 16, 2011

BabySirhan 'N' MamaSue Corner: Baby Sling Made by Me!!

BabySirhan 'N' MamaSue Corner: Baby Sling Made by Me!!: Hari ni dapat siapkan 1 baby sling untuk my newborn nt.. n 1 lg untuk abang dia yg dh semakin xmuat untuk baby carrier dia.. Dah la...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...