Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Lilypie Breastfeeding tickers

Monday, February 28, 2011

Susu oh..susu! Yg mana senang!!

Ni cuma ceritera yg nk MamaSue kongsikan ng sume ibu2 di Malaysia atau di mana jua sang ibu berada... Petang td msa MamaSue otw nk g pump myk ada la ternampak 1 scene kt area Persiaran Gurney Penang,nih nk cegrita tgh dok panaih lik2 ni(org penang kata)mmg pun 2-3 ari nih penang panaih sgt.. sambung blik,, ada la MamaSue terlihat kelibat sabg ibu...kesian sguhhhhh dlm kpnasan tuh tauuu dia tgh wt apa??!! Tgh wt susu la... Ish..ish...ishh kesiannn sang anak ng bapak dok dalam aircond gurney plaza yg ibu tu dok tergedik2 kpnasan kt kreta nk bncuh susu..kang senang klu menyusu badann xpyh nk terkinja-kinja lari nk p cri air panaih bagai.. selak ja baju tap nah..minum la hang wahai si anak! Dapat gak la sang ibu tu jd cover story MamaSue..he.hee.hee
Tp seikhlas kata la kesian sesgt kt dia..panaih tuu nk plak perking kt tpt xberbumbung bwh sinaran mentari plak tuh.. Nasib la MamaSue xkena mcm tuh dan nasib jugak la BabySirhan xmenolak myusu bdn..Lg pun kan byk khasiatnya susu ibu nih wt pa la nk baziaq2 duit p bli susu formula tuh..kann
Hmm tu je lah yg nk wt cover ari nih..Lg pun mlm nih opss..(pagi dh ni) besday BabySirhan yg PERTAMA!
Happy Birthday To Sayang Mama!!Semoga Mohammad Sirhan Wazif membesar menjadi insan yg berguna dan berbakti kpd Mama & Abah!! MMMMMMuahhh Love u Baby!!










No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...